Huisartsenpraktijk Medisch kwartier de Oude Houthaven in Amsterdam

Over Huisartsenpraktijk Medisch kwartier de Oude Houthaven op de Van Diemenstraat 356 in Amsterdam

Huisartsenpraktijk Medisch Kwartier  de Oude Houthaven, welke is gevestigd aan de Van Diemenstraat 356 in Amsterdam, nabij het Centraal Station, is een moderne, dynamische praktijk waar de patiënt centraal staat. Zo bieden wij een breed servicepakket, waaronder een apotheek, laboratorium en avondspreekuren. Verder kun je gebruik maken van de mogelijkheid online afspraken te maken, herhaalrecepten te bestellen en vragen te stellen per mail via de webapplicatie.

De oude Houthaven in Amsterdam 

Gelegen aan het IJ, westelijk van Station Amsterdam Centraal, is onze huisartsenpraktijk al vele jaren een begrip in de buurt. Vroeger als praktijk voor de schippers uit de binnenvaart en bewoners van het havengebied. Tegenwoordig als huisartsenpraktijk in een zich snel ontwikkelende buurt in het centrum van deze prachtige stad, waar we een zeer divers publiek voorbij zien komen.

In ons zorggebied liggen o.a. de Zeeheldenbuurt, Oude en Nieuwe Houthaven, de toekomstige Pontsteiger, Westerdok, IJDock en delen van Spaarndammerbuurt en de Jordaan.

Inschrijven

Wij hebben nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen voor nieuwe bewoners uit het gebied Nieuwe Houthaven en de Pontsteiger.

We nodigen je dan ook graag uit op onze huisartsenpraktijk voor een persoonlijke kennismaking.